miercuri, 11 decembrie 2019

Parodent chisinau

Parodent chisinau

DentPark este cea mai mare Clinica Stomatologica din Chisinau , Republica. Refacerea dinţilor prin lucrări fixe: faţete, coroane şi punţi dentare , precum şi prin. Vă dorim un tratament cît mai plăcut. Albero Dental lounge localizată în Chișinău.


Parodent chisinau

Coroanele dentare din zirconiu Una dintre inovatiile stomatologiei moderne . Clinica stomatologica Bident oferă calitate la cele mai bune prețuri și condiții. Lista actuala de preturi a clinicii IVORY. Consultă această secțiune pentru orice dinte artificial, de la coroană unidentară până la proteze totale. Prețul final se stabilește în funcție de planul de tratament pentru fiecare pacient în parte.


Tratament carie dentară (inclusiv dinți temporari). Protezarea dintilor in Moldova. Coronite dentare metalo ceramice, emax, microprotezare, coroane dentare pe baza de oxid de zirconiu, pret , materiale protezare. Implant Dentar Israel Alpha Bio, 1Euro.


Preturile medicului-sef si rezidentului difera de cele stabilite. Costurile sunt reduse în comparație cu alte forme de tratament ( prețul total îl cunoști chiar de la prima consultație). Calitative fiind de tipuri din metalo-ceramică, zirconiu, E-Max și coroane CEREC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare