miercuri, 28 februarie 2018

Rochii de mireasa diafane

Rochii de mireasa diafane

Lasa-ne sa iti realizam o rochie personalizata in loc sa iti petreci ore intregi. Facem procesul de achizitie al rochiei de mireasa mai usor, mai confortabil si mai. Vand rochie alba mireasa , unicat, stil printesa, cu trena rotunda (care se poate prinde in spate, in sus), decolteu si multa broderie sparta cu pietricele Swarovski,. TESATURI ROCHIE DE MIREASA.


Rochii de mireasa diafane

DANTELA ALBA REALIZATA DIN CU FRUNZE MICI, FINE, BRODATE , CU PAIETE MICI ALBE SI CU BORDURA PE . Pentru rochii de seara, de lux sau de zi, rochii de mireasa sau de nasa. Dantela metraj, dantela matase si bumbac, dantela elastica, dantela de calitate, broderie. ALL Dantela Chantilly Dantela Mireasa Dantela Accesorizata Dantela aplicatii. Dantela este un material tesut care impodobeste baza rochiei si este partea cea mai importanta a rochiei de mireasa.


Poate fi cusuta direct pe . Din experienta noastra femeile prefera la ocazii rochii cu dantela. Este un element deosebit, elegant, feminin si distins ce aduce tinutelor un aer rafinat. Alege elegantele rochii de mireasa din dantela de la Best Bride.


Rochii de mireasa diafane

Zeci de modele unice astepta sa fie admirate si probate. Suna acum pentru o programare! Te asteptam sa cream impreuna rochia de mireasa perfecta pentru nunta ta de vis! Romantismul este personificat într-o rochie cu acest design minunat de sirenă, cu trenă lungă de Chantilly și corsaj transparent cu aplicații florale din broderie. Livrare rapida si drept de retur al produsului in zile.


Noi te facem sa te simti ca o printesa! Regăsește-ți gingășia și la rochie ! Cu broderie din dantelă cu flori 3-D brodate manual și cristale, rochia de mireasa tip prințesă Angelina, te va face să fii . Pe brau si la baza gatului este aplicata o broderie. O rochie de mireasa diafana, eleganta si boema. Realizata din voal si matase, cu broderie manuala din dantela de cea mai inalta calitate si maneci lungi . Dar nici pe mire nu l-am lasat, i-am brodat si lui niste floricele pe gulerul. Viitoarele mirese romantice și rafinate tind să aleagă rochia de mireasă.


Rochii de mireasa diafane

Descopera cele mai noi colectii de rochii seara, lungi si scurte din matase si dantela, rochii de mireasa tip sirena si printesa realizate de designerul Elena Perseil. VAND rochita de mireasa alba,eleganta, stare foarte buna,import America cu broderie si pietricele stil sirena,perfecta atat pentru fete inalte cat si pentru fete mai . Unică și plină de semnificații – astfel poate fi concepută nunta, iar ținuta trebuie să marcheze acest fapt. De-a lungul istoriei, rochia de mireasă a avut diferite . Decolteu în V cu margine. Rochie cu broderie cu paiete.


Aceasta rochie de mireasa este o superba sirena, accesorizata cu broderii manuale pretioase. Linia bustului este maiestuos pusa in valoare, iar finisajele cu . Crinoline pentru a oferi volum rochiei de mireasa cu cercuri precum si pentru rochii tip sirena. La noi cu siguranta vei gasi rochia de mireasa perfecta. Voaluri de mireasa brodate. Confecționăm pentru botezuri, nunți și alte evenimente cu specific popular: - rochii cu broderii tradiționale (inclusiv de mireasă ), - costume . Brodate fin si delicate, se disting prin croiala impecabila si atentia la fiecare detaliu.


De asemenea, poti opta pentru rochii de mireasa cu trena . Salvat de pe costumepopulare. Descopera colectia de rochii brodate ⭐ realizate de StarShinerS si Brodeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare