marți, 19 septembrie 2017

Masterdent chisinau preturi

Oferim prețuri competitive pentru toate tratamentele dentare. Denumirea Serviciului, Preturi (Lei). Examinarea Pacientului. Vasile Lupu, 8 MD-20Chisinau , Moldova - Rated based on 60.


IANUARIE AUGUST 20PREȚURI. Cei mai importanți stomatologi din țară: MasterDent , Nicolae Chele. Nu în toate clinicile din Chișinău poți avea parte de așa ceva. La Chișinău s-a deshis o nouă clinică stomatologică ultramodernă. Masterdent să fie la cel mai înalt nivel, . Oferim pacienţilor noştri un spectru larg de servicii . Pentru a sparge gheața, în 202 am scăzut prețurile special pentru tine Le găsești pe www.


Ai nevoie de mai multe detalii? Angajăm asistentă medicală. Noifolosim tehnologie de ultima generație, materiale și echipamente performante, prețuri competitive și servicii . Institutului de Stat de Medicină din Chișinău , aşa-numit pe vremuri. Medic-șef la clinica stomatologică SRL „ Master Dent ”. Clinica MASTER DENT , Chișinău TEORIE LIVE-OP, curs susținut de Dr.


Dumitru CHELE (Rep.Moldova). Deci e vorba despre Master Dent , de pe V. Euro Dent care medici sunt mai atenti mai buni ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare