marți, 5 septembrie 2017

Corset alb mireasa

Corset alb mireasa

Aceasta rochie de mireasa este o superba sirena, accesorizata cu broderii manuale pretioase. Linia bustului este maiestuos pusa in valoare, iar finisajele cu . Crinoline pentru a oferi volum rochiei de mireasa cu cercuri precum si pentru rochii tip sirena. Voaluri de mireasa brodate. Rochie de mireasa din voal de matase naturala si dantela designer, accesorizata.


Corset alb mireasa

La noi cu siguranta vei gasi rochia de mireasa perfecta. Rochie printesa cu corset din broderie frantuzeasca cu . Confecționăm pentru botezuri, nunți și alte evenimente cu specific popular: - rochii cu broderii tradiționale (inclusiv de mireasă ), - costume . Brodate fin si delicate, se disting prin croiala impecabila si atentia la fiecare detaliu. De asemenea, poti opta pentru rochii de mireasa cu trena . Salvat de pe costumepopulare. Descopera colectia de rochii brodate ⭐ realizate de StarShinerS si Brodeaza. Rochiile cu broderie sunt menite sa te scoata in evidenta, indiferent de . Haine dama Rochii de mireasa Bucuresti, Sectorul 1. TESATURI ROCHIE DE MIREASA.


DANTELA ALBA REALIZATA DIN CU FRUNZE MICI, FINE, BRODATE , CU PAIETE MICI ALBE SI CU BORDURA PE . Pentru rochii de seara, de lux sau de zi, rochii de mireasa sau de nasa. Dantela metraj, dantela matase si bumbac, dantela elastica, dantela de calitate, broderie. ALL Dantela Chantilly Dantela Mireasa Dantela Accesorizata Dantela aplicatii.


Corset alb mireasa

Rochia de mireasa KOKO este o rochie sirena superba cu un corset cu cristale brodate fin pe un tul de matase si fusta delicata din crepe, care evoca povestea . Dantela este un material tesut care impodobeste baza rochiei si este partea cea mai importanta a rochiei de mireasa. Poate fi cusuta direct pe . Din experienta noastra femeile prefera la ocazii rochii cu dantela. Este un element deosebit, elegant, feminin si distins ce aduce tinutelor un aer rafinat.


Rochia de mireasa KATIE este o rochie romantica stil A, cu o fusta din tul si un corset din dantela cu aplicatii de perle, ce dau un efect clasic si senzual. Alege elegantele rochii de mireasa din dantela de la Best Bride. Zeci de modele unice astepta sa fie admirate si probate. Suna acum pentru o programare! Te asteptam sa cream impreuna rochia de mireasa perfecta pentru nunta ta de vis!


Romantismul este personificat într-o rochie cu acest design minunat de sirenă, cu trenă lungă de Chantilly și corsaj transparent cu aplicații florale din broderie. Rochie mireasa copii cu broderie de la imperiale. Livrare rapida si drept de retur al produsului in zile. Noi te facem sa te simti ca o printesa!


Rochia de mireasă tip sirenă cu broderii din dantelă debordează de eleganță, pe când o rochie simplă din mătase este alegerea potrivită pentru miresele care. Regăsește-ți gingășia și la rochie ! Cu broderie din dantelă cu flori 3-D brodate manual și cristale, rochia de mireasa tip prințesă Angelina, te va face să fii . Rochie stil Princess, cu spate din dantela, semitransparent, cu inchidere pe nasturi, si fusta bogata din tulle. Pe brau si la baza gatului este aplicata o broderie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare