miercuri, 10 februarie 2021

White lady colectia 2015

White lady colectia 2015

E vreo fata care sa nu-si fi dorit sa probeze cat . Descopera rochii de mireasa si de seara create pentru tine, femeia care iubeste si. Intra in lumea eleganta a rochiilor BIEN SAVVY si descopera rochiile care se potrivesc. Braul de catifea are un accesoriu -catarama cu aplicatii din cristale. O rochie de mireasa care transmite naturalete si rafinament, acest model. Doua rochii intr-una, acest model modern de rochie de mireasa cu un croi drept.


Broderia 3D cusuta manual, braul foarte subtire care evidentiaza talia intr-un . Narcis este o rochie de mireasa care propune un look modern si romantic potrivit femeii sofisticare pentru care stilul si originalitatea sunt esentiale. Accesoriul de nelipsit este braul din tafta . Tehnologia cu compresie dubla creeaza o forma de clepsidra fie ca ne gandim la hainele tip office sau casual, rochii de mireasa sau rochii de seara. Ofelia intr una moderna, look-ul nuptial fiind intregit de braul si umerii brodati cu elemente florale si pene.


Image may contain: flower. No photo description available. Curea de lux cu ștrasuri și flori de trandafir, lucrată manual, accesoriu pentru rochia de mireasă. Aplicatii pentru brauri si nu numai.


White lady colectia 2015

Explorează panoul „ Brauri ” creat de pirvandaniela pe Pinterest. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Singurul accent al acestei rochii este braul. Care este comanda minimă de rochii de mireasă ? Se poate produce rochia după mărimile individuale?


Cum cumpar o rochie de mireasă ? Online: tu alegi rochia si ne trimiti un e-mail cu masurile si codul rochiei. Alaturi de papion, braul reprezinta definitia elegantei supreme la o tinuta de gala. Acesta poate fi realizat in culori neutre si purtat ca accesoriu de marca al . Rochiile noastre sunt . Gingașe și subtile rochiile de.


White lady colectia 2015

NARMAN - costume barbatesti de mire si ocazie smoking-uri, frac-uri, pantofi de mire, pantofi barbati, accesorii nunta - exclusiv pentru barbati. Braul traditional romanesc cu broderie florala este un accesoriu spectaculos, care poate fi integrat. Brau Traditional Romanesc Autentic Brodat . Acest model de rochie de mireasa imbina croiul clasic in mod ideal cu dantela chantilly.


Curele, brauri , corsete si hamuri din piele naturala - designeri romani. Aceasta rochie de mireasa propusa de Exclusive Boutique by Perssy, este ideala. Talia este pusa in valoare de braul lat, ornat cu pietre si perle pretioase.


White lady colectia 2015

Brauri , curele, cordoane – costume, ii si camasi stilizate. Noi producem doar rochii de mireasă și modele pentru copii, vânzarea accesoriilor pentru mirese nu este. Din accesorii putem propune doar bolero și brâuri. Tinutele mirilor au fost lucrate in atelierul nostru :) Nunta traditionala romaneasca , rochie de mireasa traditionala, inspirata din portul popular.


Vând rochie de mireasa îmbrăcată odată cu trena, de culoare alba și cu doua brâuri (trena se scoate ) cercuri, mănuși și husa cadou. Va invitam cu drag sa urmariti noutatile Sposa Toscana. In cadrul lor veti regasi articole utile cat si promotiile saptamanii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare