marți, 2 aprilie 2019

Chisinau dortmund avion

Chisinau dortmund avion

Chisinau - nopti - Zbor din Bucuresti - Tur in orasul subteran Cricova! Alege cele mai bune oferte doar cu Princess Travel! Bilete avion Bucuresti Chisinau , rezerva acum un bilet de avion de la Bucuresti la Chisinau , vezi preturile biletelor de avion Bucuresti - Chisinau. Duminică, în jurul orei 19:0 a avut loc un incident pe aeroportul din Chișinău. O aeronavă TAROM care venea de la București a ieșit de pe . Verifica orarul de zbor.


Chisinau dortmund avion

Gaseste orarul de zbor pentru destinatia ta. Alghero ( AHO) Italia; Amsterdam (AMS) Olanda; Atena (ATH) Grecia; Bacau (BCM) . Moldovenii vor putea zbura direct din Chișinău în această vară în cele mai populare destinații. BUCUREȘTI , apr – Sputnik.


Sute de pasageri au ajuns pe Aeroportul din Iasi, desi planurile lor erau sa aterizeze in Chisinau. Până la această oră, cel puțin zboruri au fost anulate. Un alt avion de pe cursa Bucureşti – Chişinău va ateriza cu o oră întârziere, la ora . Air Moldova a suspendat zborurile de pe ruta Chișinău - București din martie.


Chisinau dortmund avion

Ultimul zbor a fost operat vineri, martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare